Slåen gelè

Slåen gelè.

1 kg. Slåen
700g. sukker
Vand
1 brev gul Melatin

Slåen hældes i en gryde og vand så den knap dækker, varmes langsomt op til lige under
kogepunkt – må ikke koge – holdes på det stadie ca. 2 timer, lad det stå og køle helt ned,
hældes i saftpose, står natten over så al saft er løbet fra, 1 brev melatin piskes ud i 1 liter kold
saft, derefter varmes saften op og koger i 2 min. Så tilsættes 700g sukker pr. l , sukkeret røres
godt ud, saften koger nu 2 – 3 min, skummes og hældes på atamon skyllede glas. NB. Bruger
du frosne Slåen skal du bruge lidt mere sukker.

27 nov. 2012 Inge Hansen.

Kom og vær med

Kom og vær med på vores ture. Vi har mange hyggelige ture i naturen hvor vi nyder kaffe og kage efter vi har plukket bær eller urter.

Lær om planter

I lauget har vi medlemmer som har bred viden om blandt andet Svampe, planter, træer, bær og frugt, så vores ture er altid oplysende og inspirerende.

Vinter møder

Om vinteren hvor der er koldt udenfor og ingenting at plukke i naturen, hygger vi os indenfor med plandt andet konkurrencer, bingo og spændende gæste foredrag.